Ενημέρωση για τη θερινή Προετοιμασία

Η θερινή προετοιμασία απευθύνεται σε όλους τους μαθητές που είτε θέλουν να αποκτήσουν προβάδισμα στην ύλη της επόμενης χρονιάς, είτε αποσκοπούν να καλύψουν ελλείψεις και κενά που τυχόν έχουν δημιουργηθεί. Ειδικά για τη φετινή χρονιά -στην οποία η διδασκαλία έγινε κυρίως με τηλεκπαίδευση- η δια ζώσης διδασκαλία στη θερινή προετοιμασία θα είναι εξαιρετικά χρήσιμη για τα παιδιά. Η επικοινωνία με τους καθηγητές στο πλαίσιο του μαθήματος στην τάξη, η δια ζώσης συμβουλευτική, η κοινωνικοποίηση και η ένταξη στην ομάδα, η ευγενής άμιλλα μεταξύ των μαθητών, αλλά κυρίως η επαφή με τα μαθήματα και η γραπτή εξάσκηση μέσω της καθημερινής μελέτης και του Διαγωνίσματος καθιστούν τη θερινή προετοιμασία απολύτως απαραίτητη για φέτος.

Οι εγγραφές για τα τμήματα της B' Λυκείου πραγματοποιούνται έως τις αρχές Ιουνίου.
Το πρόγραμμα των μαθημάτων της τρέχουσας σχολικής χρονιάς έχει παραταθεί εως τα μέσα Ιουνίου και το πρόγραμμα θερινής προετοιμασίας διαρκεί από 14 Ιουνίου έως 16 Ιουλίου και συνεχίζεται μετά τις καλοκαιρινές διακοπές από 1η Σεπτεμβρίου.

Αποσκοπούμε το πρόγραμμα μαθημάτων να περιλαμβάνει μαθήματα δια ζώσης τηρώντας πάντα τους απαραίτητους κανόνες ασφαλούς λειτουργίας. Ανάλογα με τις εξελίξεις και για την προστασία όλων μας από τη διάδοση του covid19 υπάρχει ενδεχόμενο να πραγματοποιηθούν και εξ αποστάσεως μαθήματα (για όσους το επιθυμούν).

Θερινά μαθήματα Α' προς Β' Λυκείου

Για τους μαθητές που ολοκληρώνουν την Α' Λυκείου το πρόγραμμα προετοιμασίας περιλαμβάνει τα βασικά μαθήματα της Γενικής Παιδείας της Β' Λυκείου και τα αντίστοιχα μαθήματα του Προσανατολισμού που ο καθένας έχει επιλέξει. Για τους μαθητές που στοχεύουν στην κάλυψη κενών θα λειτουργεί παράλληλο πρόγραμμα εμπέδωσης των γνώσεων που είναι απαραίτητες για την επόμενη τάξη.

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα Προετοιμασίας Β' Λυκείου του ΜΕΘΟΔΙΚΟΥ μπορείτε να βρείτε στο ενημερωτικό έντυπο: Έντυπο θερινής προετοιμασίας Α΄ προς Β΄ Λυκείου καθώς και στις σχετικές ενότητες:

Θερινά μαθήματα Γυμνάσιο προς Α' Λυκείου

Για τους μαθητές που αποφοιτούν από το Γυμνάσιο το πρόγραμμα προετοιμασίας περιλαμβάνει τα βασικά μαθήματα της Α' Λυκείου. Για τους μαθητές που στοχεύουν στην κάλυψη κενών θα λειτουργεί παράλληλο πρόγραμμα εμπέδωσης των γνώσεων που είναι απαραίτητες για το Λύκειο.

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα Προετοιμασίας Α' Λυκείου του ΜΕΘΟΔΙΚΟΥ μπορείτε να βρείτε στο ενημερωτικό έντυπο: Έντυπο θερινής προετοιμασίας Γυμνάσιο προς Α΄ Λυκείου καθώς και στις σχετικές ενότητες:

Είμαστε στη διαθεσή σας να συζητήσουμε για το Πρόγραμμα Θερινής Προετοιμασίας και να σας ενημερώσουμε σχετικά.

Επικοινωνήστε μαζί μας